logo Young Advisory Group

Young Advisory Group

De Young Advisory Group (YAG) is een strategisch adviesbureau, volledig gerund door academische studenten. Sinds 2011 geven ze strategisch advies aan ondernemingen van elk formaat: van MKB’s tot multinationals. Met scherpe, data-gedreven analyses en een vernieuwende en creatieve kijk leggen ze de basis voor gefundeerde strategische keuzes.

Amsterdam, Eindhoven/Tilburg, Groningen en Rotterdam/Delft

De afgelopen jaren is de YAG snel gegroeid met vier vestigingen in zes steden en meer dan 100 afgeronde projecten. De locaties van ons vestigingen garanderen een brede poule van topstudenten met verschillende studie-achtergronden waardoor bij het oplossen van bedrijfsvraagstukken een frisse blik wordt aangevuld door complementaire kwaliteiten. 

Al onze consultants worden getraind door ons trainingspartners; Roland Berger en Berenschot. Daarnaast zijn er maandelijk trainingen op consultancy vaardigheden door andere consultancy kantoren. De YAG onderscheidt zich van andere student-consultants door de opzet en de structuur van de organisatie. Consultants van de YAG werken niet alleen aan uiteenlopende vraagstukken, maar runnen daarnaast de onderneming. De consultants zijn zodoende allemaal mede-eigenaar.

Meer weten? Kijk op www.youngadvisorygroup.nl