Impressie deelnemers

‘‘Consultancy Castle is dé manier om in aanraking te komen met strategy consultancy en kennis te maken met de verschillende strategie consultants. Tijdens twee dagen in een prachtig kasteel kom je in boeiende, inspirerende en leerzame sessies in contact met de grootste consultants. Omdat ieder kantoor weer iets anders op het programma heeft, is elke sessie weer een verrassing en uitdaging. Gedurende de sessies werk je veel samen met de andere ambitieuze deelnemers, die allen verschillende interessante achtergronden hebben. Tijdens de heerlijke lunches en diners en de borrels is er tijd om de consultants uitgebreider te spreken. Omdat ik als geneeskunde student nog niet zo bekend was met de consultancy branche, vormde Consultancy Castle voor mij de perfecte manier om in een inspirerende setting te proeven van strategy consultancy en de verschillende kantoren. Een aanrader voor iedere student met interesse in strategy consultancy!’’

-  Deelnemer Consultancy Castle 2016

"Ik vond consultancy castle een bijzonder en leerzaam evenement. De omgeving is indrukwekkend, alles is tot in de puntjes geregeld en de deelnemers zijn stuk voor stuk enorm gemotiveerd. Wat consultancy castle naar mijn idee daarnaast uniek maakt is dat je de mogelijkheid hebt om al de grote kantoren direct naast elkaar te vergelijken. Voor iemand die al weet dat hij/zij geïnteresseerd is in de strategie consulting is dit een perfecte verdere oriëntatie om tijdens de lunches, borrels en diners te kijken welk kantoor dan precies bij je zou passen."

-  Deelnemer Consultancy Castle 2016

"Consultancy Castle was voor mij de ideale manier om binnen iets meer dan twee dagen kennis te maken met diverse top strategy consultants. Naast cases kwamen er ook andere onderwerpen aan bod zoals het geven van feedback en onderhandelen. Een druk, intensief, maar leerzaam programma werd hierbij afgewisseld met luxe lunches, diners en borrels. De combinatie van deze elementen maakte Consultancy Castle voor mij een unieke ervaring!"

-  Deelnemer Consultancy Castle 2016

''Vooral erg leuk was de borrel na de cases/presentaties en het diner. Zo kom je echt in contact met de consultants en gaat het over wie jij bent, wat je leuk vindt, en zo kan je ook goed vragen stellen over het bedrijf zelf. Ik heb nu een veel beter beeld over wat de top consultants zowel doen tijdens het werk.''

-  Deelnemer Consultancy Castle 2013

''Het was een hele leuke ervaring om zo aan de slag met echte consultants te gaan op real life cases. Ik had echt het idee dat de bedrijven veel moeite hadden gestopt in ons, wie we zijn en wat we doen of willen doen. Heel leuk om te zien dat ze ook geïnteresseerd zijn in ons. Met informeel contact toch zeer professioneel werken, helemaal geweldig!''

-  Deelnemer Consultancy Castle 2013

"Met Consultancy Castle krijg je de unieke mogelijkheid om de 7 grootste strategie consultants echt te vergelijken. Waar ligt de focus, hoe is hun aanpak en vooral, hoe zijn de mensen? Je ervaart de manier van werken en van denken van consultants, je proeft de sfeer van de verschillende bedrijven en werkt samen met topstudenten. Dit alles door middel van cases, presentaties, diners en informele gesprekken bij de borrel. Ik heb ontzettend veel uit deze ervaring gehaald en twee intensieve, hele leuke dagen gehad."

- Deelnemer Consultancy Castle 2012

"Twee dagen mezelf verdiepen in de verschillende werkwijzes van internationaal toonaangevende advieskantoren, dat is wat Consultancy Castle voor mij was. Een bomvol programma met cases, presentaties en gesprekken zorgde ervoor dat als een soort tapasproeverij van elk kantoor de cultuur en mentaliteit konden worden geproefd. Ook het feit dat je in een mooi kasteel een biertje kan drinken met consultants die daar trots hun kantoor vertegenwoordigen en wellicht later je collega’s zullen worden, maakt het evenement zeker de moeite waard."

- Deelnemer Consultancy Castle 2012

"Dankzij Consultancy Castle 2010 heb ik op een intensieve manier kennis opgedaan van de werkwijze en de projecten binnen de top 7 consultancy bedrijven; bovendien leer je veel consultants persoonlijk kennen tijdens deze twee dagen. Door deelname aan dit evenement heb ik een compleet beeld van de verwachtingen binnen deze branche gekregen, maar daarnaast ook van de onderlinge verschillen tussen de bedrijven. Daarmee is het een waardevolle ervaring richting de start van je carrière in de consultancy."

- Deelnemer Consultancy Castle 2010

"Het Consultancy Castle biedt een perfecte mogelijkheid om te ontdekken wat het werk van een strategy consultant precies inhoudt en wat de verschillen zijn tussen de aanwezige kantoren. Hoewel ik zelf al geruime tijd geïnteresseerd was in deze sector, werd dit tijdens het Consultancy Castle 2010 eens te meer bevestigd. Het evenement liet perfect zien in welke dynamische omgeving consultants opereren en welke intellectuele uitdagingen zij van dag tot dag voorgeschoteld krijgen. Zelfs de steile leercurve, waar het vak bekend om staat, kwam duidelijk naar voren. Maar misschien nog wel belangrijker was het feit dat het evenement mij de mogelijkheid bood om de verschillen tussen de consultingbedrijven te identificeren. Mij werden voornamelijk de nuanceverschillen in cultuur, type mensen en werkwijze zichtbaar. Inmiddels werk ik met veel plezier bij The Boston Consulting Group en worden al mijn verwachtingen ruim waar gemaakt! Ik raad iedereen dan ook aan om deel te nemen aan het Consultancy Castle en zich verder te verdiepen in de fascinerende wereld van strategy consulting."

- Deelnemer Consultancy Castle 2010